آش‍پزی

آشپَزی یا پخت‌وپز یک توانمندی و فناوری برای فراهم‌آوردن غذا است. به شخصی که آشپزی کند، آشپز گفته می‌شود. آشپزی با این‌که یکی از کارهای روزمره برای تأمین انرژی انسان و رفع نیاز گرسنگی است؛ اما یک هنر نیز تلقی می‌شود که از دانش شناخت مواد غذایی، هنر طعم‌دهی (مرینیت)، نانوایی، سس‌ها و… است که هرکدام به‌تنهایی باذوق و هنر یک آشپز ماهر است که به دست می‌آید.

دوریان چیست؟

چرا دوریان اغلب برای مصرف در مکان‌های عمومی ممنوع است؟ در دنیای میوه‌ها، دوریان جایگاه ویژه‌ای دارد. به دلیل طعم…

بیشتر بخوانید »

دستور پخت قلیه ماهی

دستور پخت قلیه ماهی قلیه ماهی مشهور ترین غذای بوشهر است که ریشه ای دیرینه در این مرزبوم دارد.  عنایت…

بیشتر بخوانید »

غذاهای محلی بوشهر

  معرفی بهترین غذاهای محلی بوشهر   مگر می‌شود به خطه پهناور جنوب سفر کرد و غرق در فرهنگ غنی…

بیشتر بخوانید »
دکمه بازگشت به بالا